Wie schrijft?

Eva de Vos

In sociale media vind je mij als blogger. Ik heb drie boeken geschreven over de beste manier om een muts te dragen en wat ik ermee moet dragen. Als je een vriend die in het maken van hen, heb ik gedaan wat tutorials over hoe het te doen. Ik heb ook gastheer van een Facebook-pagina waar ik na tips en trucs, en een aantal tutorials ook.

Ik werd onlangs gevraagd om te schrijven over beanies weer, en deze keer dacht ik over het maken van een artikel specifiek over beanies. Dit was een enorme opluchting voor mij. Ik heb veel nagedacht over mijn eigen ervaring met beanies, en wat ze betekenen. Dit is iets waar ik nooit echt over heb gesproken. In een vorige blog, schreef ik over hoe ik niet echt genieten van de beanies die tegenwoordig worden geproduceerd. Ik heb ook gezegd dat de beanies die ik draag zijn vrij zwaar, en niet erg comfortabel voor langdurig gebruik.

Mijn vader zei altijd dat ik er nooit mee moest stoppen met het dragen van een en nu probeer ik mijn hoofd laag te houden en verder te gaan met mijn dag.

Mijn vader was een grote beanie fan. Maar hij was echt enthousiast over het dragen van een, omdat hij dacht dat ik ging er goed uitzien in het! Ik draag niet echt beanies voor mode redenen, maar voor praktische. En ik weet dat veel andere meisjes een soortgelijke ervaring hebben, maar om de een of andere reden voelt het alsof de jongens ze allemaal dragen. Mijn vrienden die in dezelfde situatie als ik zijn ook in hetzelfde schuitje ook. We krijgen veel gevraagd of we gaan stoppen met het dragen van beanies en ze denken allemaal dat ze zijn. Ik heb zelfs iemand in de supermarkt gezien die ze probeert te overtuigen dat niet te doen omdat het zo ongemakkelijk is en ze geen scène willen maken. Het punt is, dat zijn ze niet. Ik ben al een grote fan van beanies sinds ik voor het eerst begon te dragen en ik ben echt opgewonden om een nieuw paar dat ik pakte een paar maanden geleden te dragen. Het valt niet te ontkennen hoe geweldig deze zijn.

Ik heb veel ervaring, want mijn blog is een lange tijd draait. Ik kreeg het idee van mijn naam toen ik keek naar de namen van sommige kinderen in een boek, het was een foto van een meisje, genaamd Aimee, die was ongeveer 12 jaar oud. Het andere kind heette Angel die net 12 jaar oud was, maar zag er een stuk ouder uit. Het meisje had dezelfde naam, maar met een andere spelling. Ik was erg geïnteresseerd in de verschillen tussen de namen en dacht dat het een leuk project zou zijn. Ik heb bloggen over beanies sinds ongeveer 20

Ik heb geen enkele vorm van persoonlijke verbinding met de mensen die ik schrijf over in mijn blog. Echter, het is een geweldige manier voor mij om een aantal van de informatie die ik nodig heb over hoe je je eigen muts of een andere muts patroon te maken.

Mijn motto is 'Als je niet blij bent met je beanies draag je er geen'. De beanies die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit en high-end design dat je nergens anders zult vinden. Ze zijn gemaakt van 100% katoen en met zorg gemaakt in een kleine werkplaats in Nederland. Ze zijn een zeer langdurig product dat is het enige type muts dat kan worden gedragen voor een heel seizoen zonder te worden versleten. Als je ze niet draagt, zijn ze zeer comfortabel en houden ze je lekker warm. Als je ze draagt, zien ze er erg mooi uit en zijn ze absoluut perfect.

Ik heb een ongelooflijke hoeveelheid complimenten over het uiterlijk van mijn boontjes op mijn lichaam. Ik heb veel vrouwen komen naar me toe en vragen wat mijn favoriete look is voor een dag. Ik heb gevraagd over welke stijl van muts ik zou dragen op mijn trouwdag en welke kleur het beste is. Ik had zelfs een vrouw zeggen: "Ik kan niet geloven dat je nog steeds het dragen van beanies als je gaat trouwen!" Nou, ik was zo verrast door het compliment dat ik nog meer vragen begon te krijgen.