Welk merk is dit van beanie?

Eva de Vos

Ik ben geen fabrikant meer. In plaats van het maken van beanies verkoop ik ze tegen groothandelsprijzen. En ik houd altijd mijn prijzen laag, want ik verkoop aan de meest veeleisende mensen van allemaal, de beanie-snuivende, kritische mensen.

Ik zal dit bericht met behulp van een speciale afbeelding: een mooie foto uit mijn muts collectie (in blauwe kleur en ik heb een aantal van hen hier) die werd genomen in 2005 door mijn dochter en nu ben ik een grootmoeder. Ik ben altijd blij om mijn collectie te laten zien aan iedereen die het wil zien. Ik hou altijd van het idee van het verzamelen, maar ik ben niet altijd een zeer goede shopper. Deze foto is genomen op hetzelfde moment als de eerste van het fotoalbum (de tweede foto is hier), en ik ga je de foto's laten zien uit een andere tijd (deze is uit 1999 en de laatste is uit 2011). En dit was mijn eerste keer in deze collectie. De kleur was blauw, het materiaal was wol en het was ongeveer 10-15 cm hoog. Ik heb nog nooit een van deze eerder gezien. Het is een speciale muts voor mijn kleindochter omdat ze werd geboren in hetzelfde jaar als haar broer, die nu 15 jaar oud, en ze houdt ook van het dragen van hen naar school. Dit is een goede foto voor deze bijzondere dag, waar we wat goed weer hadden. De kleuren en de textuur zijn echt schattig en ik hou van hoe ze zijn op haar. Ik heb niet iets dergelijks in mijn collectie, maar ik kom terug met een heleboel nieuwe binnenkort. Een internelinkbeoordeling bekijken. En, last but not least, dit is een foto van een meisje genaamd Mijkel, ze woont in een stad genaamd Arnhem, Nederland en ze heeft een vriend, die is een echte grote muts liefhebber, genaamd Jeroen, die ook graag dragen ze de hele tijd. Dit is de eerste keer dat ik heb gekocht een item van een muts winkel, en ik ben erg blij dat ik het deed. Nu kunnen we niet wachten om naar het winkelcentrum te gaan, naar de winkel, maar eerst moeten we onze tickets halen, zodat we naar het festival kunnen! Ik weet niet hoe de mensen achter de toonbank in het midden van het winkelcentrum gaan al deze beanies te verkopen, maar ik weet zeker dat ze een goede verkoop, kunnen we twee kopen, drie of zelfs vier per dag, maar laten we echt zijn, ik ben niet van plan om ze allemaal te kopen, ik ga gewoon proberen om een aantal van mijn favorieten te vinden en ik zou gewoon een heleboel verschillende patronen te kopen voor de dag ook. In tegenstelling tot Honda Jas kan dit het opvallender maken. Dit is mijn eerste keer naar het festival, ik heb nog nooit geweest om het voor, en het idee van het hebben van veel verschillende kleuren en texturen is echt leuk, maar het kan een beetje saai na een tijdje. Ik heb ook een heleboel vragen over de grootte van de boonies die ik zou willen kopen, ik heb gewoon een vraag over dat ook: Hoeveel van deze ga je kopen? Het antwoord, natuurlijk, is hetzelfde als het antwoord van uw typische fan: een.