Weet je beanie caps die afkomstig zijn van de Engelse boon betekent boon wat heeft dat te maken met de dop?

Eva de Vos

Een muts heeft een heel klein gaatje binnen voor het gaatje dat je je hoofd invoegt. Ik weet alleen niet welk type muts ik gebruikte. En dat komt omdat ik geen Nederlands spreek. Ik weet niet hoeveel verschillende soorten er zijn. En ik wil het niet eens weten. Ik heb een kleine collectie die ik bewaar in mijn tas, maar ik heb nog nooit een van hen geopend. Het is niet aan mij om te weten of te kijken. Dit zal opmerkelijk zijn in vergelijking met Jas Meisjes

Het punt is: als je je afvraagt wat een muts is, hier is de gids om u te helpen er een te vinden. Dit is opmerkelijk, als je het vergelijkt met Camcam Hydrofiele Doek. Als je niet zeker weet wat ze zijn en wat je nodig hebt om ze te kopen voor, zal dit helpen. De basis Ik heb een heleboel mensen vragen me wat de verschillen zijn tussen Beanies en Beanie Bags. Het antwoord is: ze zijn niet hetzelfde. Dit kan heel opmerkelijk zijn, als je het vergelijkt met muts vergelijk. Ik kan je niet precies vertellen hoe je een Beanie Bag vinden in het echte leven, maar ik kan je helpen een goed idee te krijgen van wat ze zijn. Je moet kijken naar hen vanuit het perspectief van wat je ze nodig hebt voor: ze zullen nuttig zijn om te slapen, voor het krijgen van een goede nachtrust, voor het houden van warm, voor het verwarmen van je handen, en voor het gebruik van de binnenkant van je handen als een handschoen. De belangrijkste verschillen tussen de twee zijn: De tas moet waterdicht zijn. Ik ben een grote fan van een waterdichte slaapzak, vooral als het is gebouwd met Gore-Tex of ander ademend materiaal en is gemaakt van een duurzaam materiaal. De meeste mensen zullen blij zijn met een geïsoleerde slaapzak, dat is wat de meest verkochte muts stijlen zijn. De buitenkant van de zak moet geïsoleerd zijn. In feite is er niet zoiets als een goede geïsoleerde muts, en zelfs als er waren, zou je nog steeds niet in staat zijn om een goede te vinden. De binnenkant moet warm en droog zijn. Je wilt dat je beanies comfortabel zijn en niet warm worden. Dus de buitenkant moet een ademend of vochtafvoerend materiaal zijn.