Wat vind je van die Carhartt bonen?

Eva de Vos

Ze zijn mijn favoriet. Ik heb het gevoel dat ze mijn beste vriend zijn. Dit is opmerkelijk in vergelijking met Winterjas Teddy Dames

Ze zijn een geweldig accessoire, maar er zijn andere modellen die meer functies hebben, zoals een duurzamer materiaal of een extra zachte cover. Ik was blij met de kwaliteit en het ontwerp van deze beanies. Deze beanies hebben een unieke look en zijn uitgegroeid tot een favoriet onder mijn vrienden. Ik wilde deze beanies hebben voor een lange tijd en na het vinden van hen moest ik gewoon om ze te hebben! Ik hou ook van het ontwerp en het materiaal dat ze binnenkomen. Daarom, in tegenstelling tot Canada Goose Jas Sale, is het merkbaar krachtiger. Ik hou van de grootte en ze komen in een verscheidenheid aan kleuren. Hier is een foto van de achterkant van deze boons en je zien wat er anders is dan het origineel. Ik heb het wit op zwart, het roze op groen, het paars op bruin, en het rood op blauw. Ik ga je niet vertellen om bonen te kopen om dit ontwerp te hebben, omdat je het niet nodig hebt voor dagelijks gebruik. Ik hou gewoon van de manier waarop deze bonen eruit zien. Dit is mijn favoriete muts ontwerp van allemaal. Ik denk dat ik kon doen zonder de roze op rode, maar het lijkt gewoon een beetje overbodig met de rest van het ontwerp. Dit is een foto van een ander muts ontwerp, deze is veel subtieler, met zwart in plaats van roze en groen in plaats van roze. Ik ben niet helemaal zeker waarom de rode en roze ontwerpen zijn beide dezelfde kleur, maar ik denk dat het logischer is met een eenvoudig ontwerp. Hier is een foto van mijn dochter met een paarse muts. Ze heeft rood haar, en toen ze klein was, wilde ze een zwarte muts, maar ze hield zo veel van de rode dat ze wilde dat ze precies dezelfde kleur had. Mijn zoon heeft bruin haar, en hij was altijd vragen om rode bonen ook. Hoeveel verschillende beanies bestaan er? Ik zeg altijd ja! En ik kan me niet herinneren wat mijn vaders favoriete kleur was! Als u op zoek bent naar een aantal grote muts patronen die u gebruiken om uw eigen te maken en geld te besparen, check out mijn collectie van mijn favoriete muts patronen. Ik ben het maken van een muts patroon met behulp van een nieuwe techniek die zeer vergelijkbaar is met degene die ik gebruikt om dit patroon te creëren, het heet "Brick Patterning". De methode die ik je hier laat zien is een beetje anders dan mijn oude methode, omdat ik ze complexer heb kunnen maken. Ik heb gevonden dat het werkt veel beter voor de grotere ontwerpen, dus het is een beetje sneller. Ik hoop dat je het leuk vindt, want het is erg leuk! Dit patroon is gratis te downloaden. Als gevolg daarvan is het uiteraard nuttiger dan muts vergelijk.