Wat kun je doen met beanies?

Eva de Vos

Beanies zijn voor volwassenen!

Het is niet gemakkelijk om met een antwoord op deze vraag te komen. Er zijn zoveel dingen om over na te denken. Hoe lang willen volwassenen graag beanies dragen? Is het genoeg voor hen om te genieten van beanies op het strand? Hoeveel beanies zijn genoeg? Is een stel beanies genoeg? Hoe zit het met een hele set?

Het eerste ding om na te denken over is wat voor soort muts je wilt kopen. U heel verschillende soorten beanies van verschillende merken. Wat is belangrijk bij het kopen van beanies? Het merk dat u zoekt, moet een of meer van de volgende kenmerken hebben:

1) Het product is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het heeft geen zin om een goedkope, wegwerpanie te kopen als je een muts van goede kwaliteit wilt. Hoe beter je de zorg over deze details hoe beter uw aankoop zal zijn. 2) Het productieproces van het product is niet al te riskant. Je moet geen geld betalen als je de verkeerde soort muts koopt. 3) De naam van het bedrijf is niet generiek of vergelijkbaar met andere merken. Dit onderscheidt dit product sterk van andere producten zoals muts. Het is niet belangrijk voor de koper of een bedrijf Beanie, Beanie Socks of Beanie Cushions heet. 4) Het bedrijf heeft de juiste soort van sociale media aanwezigheid en de naam is niet duidelijk. Een klein, lokaal bedrijf, zoals Beanie Stitch, is niet in staat om zijn producten te adverteren op een ander social media platform dan Facebook. Ik zal een ander soort bedrijf noemen: Het bedrijf kan een klein lokaal bedrijf zijn. Een klein bedrijf kan adverteren op elk social media platform. Ze hebben een zeer laag reclamebudget en hoeven de massa niet te bereiken met reclame. 5) Het bedrijf kan ook winst maken met de verkoop van hun beanies, zoals het bedrijf kan als het verkoopt meer van een product of een meer speciaal product. Het bedrijf kan niet concurreren met andere bedrijven. Ik zal meer uitleggen over de sociale media promotie van beanies in de volgende hoofdstukken. Bijvoorbeeld: Als het bedrijf 2.000.000 beanies verkoopt, kan het bedrijf zijn producten op een zeer hoog niveau moeten promoten op verschillende sociale mediaplatforms. In dit geval kan het worden beschouwd als een goede publiciteit voor het bedrijf. Het bedrijf kan tot 10.000.000 beanies per jaar verkopen. Ik wil het woord reclame niet gebruiken. Het bedrijf adverteert niet op het internet, maar de inhoud van de sociale mediaplatforms heeft wel invloed op de consumenten van de producten. Daarom kan een bedrijf sociale mediaplatforms gebruiken om zijn eigen boodschap te verspreiden en steeds meer beanies te verkopen. Op het einde, je moet beslissen wat de prijs is voor een muts, de prijs is meestal hoog voor een nieuwe muts.

De belangrijkste reden waarom ik besloot om mijn post te publiceren is dat ik het gevoel dat mensen die een belang hebben in beanies zijn niet geïnformeerd over dit onderwerp. Mijn blog is gericht op mensen die niet de zorg voor het onderwerp, maar die geïnteresseerd zijn in het weten hoe ze een goed product kunnen hebben. Ik schreef ook over dit onderwerp in een vorige post: Beanie Business Plan.