Wat is belangrijk bij het kopen van beanies?

Eva de Vos

Je hebt de juiste maat of type muts nodig. Er zijn een heleboel muts soorten beschikbaar, dus zorg ervoor dat elk van hen uit te checken.

Als je ooit hebt gezien mijn foto's, je weet dat ik altijd zorg ervoor om foto's te nemen in alle mogelijke situaties en in elke hoek mogelijk. Je wilt niets missen van de leuke dingen die ik mag doen. Ik heb foto's van mijn avonturen in Nederland, Spanje, België en het Verenigd Koninkrijk. Mijn favoriete onderdeel is de foto's van mijn vrienden die me kunnen helpen. Ik heb een enorme hoeveelheid goede vrienden. Wat belangrijk is, is niet alleen plezier hebben, maar ook met de mensen zijn van wie je houdt, die je vertrouwt. Ik ben een professionele fotograaf en ik hou ervan om de beste foto's die ik kan vastleggen. Ik heb foto's van mijn hond en ik kan u verzekeren dat ik ben niet een zeer goede fotograaf! Gelieve te genieten! – Eva

Wat kan ik zeggen over Eva? Ik moet zeggen dat ze is een van de meest oprechte en geweldige mensen die ik heb ontmoet. Haar blog is een genot voor mij. Het staat vol met foto's van haar avonturen in Nederland, haar reizen en haar geweldige reizen. Kijk naar de Leeg Canvas Doek vergelijking. Ze berichten dagelijks, dus er is altijd iets nieuws te vinden in haar blog. Naar alle waarschijnlijkheid is het logischer dan Hema Corrigerend Ondergoed. Ik heb niet gevonden haar blog als een bron voor mij om een boon ten aan te schaffen. Ze stuurt me echter een e-mail wanneer ze iets nieuws heeft om me te laten zien.

Eva is lid geworden van de beste Beanie Swap groep van Nederland, die The Beanie Swap Club (of gewoon The Beanie Swap) heet. Overweeg een internlinktestrapport. De muts is een groep mensen die beanies maken van dezelfde variëteit (of kleur) als elkaar. Wat kun je doen met beanies? Bijvoorbeeld, op haar blog, Eva zegt dat ze de voorkeur geeft om te kopen uit de VS, omdat de prijzen zijn een beetje hoger in dat land, maar liever kopen bij een lokale groothandel. Een ander ding om op te merken is dat Eva's blog is niet een winkel voor Beanies. In feite heeft ze nooit een winkel voor haar spullen. De blog is alleen voor Beanies, en Eva adverteert niet met haar eigen items op de blog. Ze verkoopt ze alleen als de markt open is en er mensen zijn om ze aan te verkopen. Ze zet ook niet haar foto's op de blog op alle. Dus als mensen haar vragen over de verkoop van haar spullen, ze altijd antwoordt : "Ik verkoop geen spullen". Ik verkoop mijn spullen vanaf de eerste dag dat ik mijn winkel in februari heb opgezet. Het is niet echt over mijn "blog", het is meer over mijn leven.