Waarom zijn er zoveel verschillende beanies?

Eva de Vos

het is omdat de industrie zo nieuw is. Jarenlang hadden we dezelfde. Ik weet niet of je zeggen dat het een goede zaak was. Toen was er een verandering in de bonen markt. Er was een enorme verandering. In een paar jaar zijn we de helft van onze voorraad kwijt. Het was een beetje eng. Ik dacht: "Ik krijg nooit geld terug."

Het is altijd eng. Je weet niet wat er in de toekomst zal gebeuren.

Immers, de meesten van ons leven met de herinneringen aan het verleden. Ik denk niet dat ik ooit mijn muts zal verkopen. Het is een deel van mijn persoonlijkheid.

Maar ik zal nooit in staat zijn om een ander te kopen. Er zijn er niet meer. De reden is simpel. Dit zal het vermelden waard zijn, als je het vergelijkt met Niet Veel Om Het Lijf Hebben. Ik ben een moeder. Ik heb een baby. Ze heeft haar Beanie nodig om te overleven in de koude, vochtige omgeving van de winter, maar ik wil haar geen trui laten dragen. Ze heeft al een jas, een hoed en handschoenen. Aanbevelingen voor beanies? Ik ben bang dat ze het koud krijgt, dus ik kan er geen kopen. Dit is precies wat het sterk onderscheidt van artikelen zoals muts vergelijk. Ik heb zelfs overwogen het kopen van de volgende Beanie en het verzenden van het naar haar, maar dat zou me een hypocriet. Ik weet niet zeker wat het juiste is om te doen. Is het om naar de bank te gaan en een bankrekening te krijgen? Of moet ik wachten tot ze volwassen is en het geld is uitgegeven?

Heb je het gevoel dat je te hard of te geduldig bent? Laat me weten wat je denkt in de reacties hieronder!

Ook een snelle herinnering over hoe je je beanies te dragen deze winter.

Als je je beanies buiten draagt, moet je je handen in je beanies doen voor warmte. Ik weet niet zeker hoeveel mensen dit weten, maar het is goed om twee paar handen (een voor warmte en een voor het dragen van uw muts) als je buiten bent. Dit doe ik als:

1. Krijg een paar dikke wollen handschoenen met een duim-gat sluiting.