Hoeveel zijn beanies?

Eva de Vos

100 euro. Maar soms zeg ik: '100 euro, maar geen 100 euro, maar 100.000. Dan zeggen ze dat dat er meer dan 100.000 zijn. Dus ik zeg ze, om naar de bank te gaan.' Dat is wat ik zeg. En de bank zegt: 'Je bent echt een dwaas'. Maar ik ben een persoon die veel vertrouwen heeft. En ik wil geen geld verliezen. Dus het is de juiste beslissing om mijn huis te verkopen voor 100.000 euro. Maar wat een grote fout te hebben gemaakt.

En hier zijn enkele voorbeelden van het soort dingen waar ik over geschreven heb. Als je een goed artikel over een muts wilt lezen, ga dan naar de pagina 'Over'. Ook Het Witte Doek is een begin waard. Of de pagina 'beanies te koop'. Ik heb dit allemaal geschreven omdat ik moe ben van mensen klagen over mensen die beanies dragen zonder na te denken over de vraag of ze echt het geld hebben of niet. Er zijn veel mensen die geen geld hebben om beanies te kopen en niet eens weten hoe ze een gesprek moeten beginnen. Sommigen klagen zelfs over andere mensen die bonen kopen voor niets. Dit is een voorbeeld. Ik heb over een heleboel andere dingen geschreven en ik heb ontdekt dat beanies een speciale plaats hebben in het hart van de Nederlanders. In feite zijn er twee groepen mensen die beanies hebben. Degenen die het geld hebben, en degenen die dat niet doen, maar er nog steeds een willen. Bekijk de muts review. En sommige mensen die echt aardig zijn zijn in het midden, niet echt zorg over het geld, maar nog steeds willen de beanies. En dit is een geweldig en geweldig ding. Er is iets heel bijzonders aan een muts. Het is echt cool, het is uniek, maar het is ook een symbool voor de stad Rotterdam. En zo voel ik me als ik de foto van de beanies zie en als ik door deze blog blader, is dit mijn manier om deel uit te maken van de Rotterdamse gemeenschap.