Hoe te testen

Eva de Vos

De beste producten zijn degenen die betaalbaar en leuk om te dragen. Dus laten we gaan op een reis en hebben wat plezier met de beste beanies die beschikbaar zijn. We weten dat je blij zult zijn. Genieten!

Als je een blogger bent, moet je onze beste bloggers bekijken en zien wat we van hen vinden. Er zijn vele manieren om de badges te verdienen. We beperken je ook niet tot gewoon bloggen, we zijn echt trots op het feit dat we een van de weinige sites zijn die het mogelijk maken om gratis badges te verdienen door foto's van je beanies op onze blog te plaatsen. Als je een fan bent van onze blog, u overwegen terug te geven. Onze blog is een geweldige manier om u te helpen een betere blogger te worden.

Deze week hebben we 3 beste Beanie Badge winnaars toegekend.

Dus we laten je een paar van onze favoriete producten zien, zodat je de beste voor je vinden, ongeacht wat voor soort muts je hebt.

Een eenvoudige maar effectieve manier om uw muts te verbeteren is met een speciale coating. We bespreken alle verschillende manieren om een coating aan te brengen op onze blog. Zo kom je erachter welke coating het beste bij je past. Onze blog en alle inhoud ervan zijn auteursrechtelijk beschermd en kunnen niet worden gereproduceerd, gedistribueerd of vertaald zonder schriftelijke toestemming van de auteur. Als u een van onze afbeeldingen wilt gebruiken voor uw blog, laat het ons dan weten. En als je de blog wilt vertalen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor uw vertaling. Zo ziet het proces eruit: 1) Was en droog de katoenen ballen grondig. 2) Leg de ballen op een schoon oppervlak. Zorg ervoor dat ze volledig droog zijn en raak ze niet aan op je huid. 3) In het begin, alleen je vingers bij elkaar. Zodra u dit doet, ziet u de resultaten. Je moet de katoenen ballen samen gebruiken om ze koel te houden en op één plaats.

We zijn uitgegroeid van één persoon (ik) tot de grootste Beanie blog van Nederland, en we willen blijven groeien. Dit is de reden waarom we hebben besloten om een nieuw en verbeterd blogsysteem te bouwen. We noemen dit de Beanie Hub, die een nieuwe naam zal hebben en zal worden vernoemd naar een nieuw product. We hebben drie kerngebieden: blog, e-mail en API. We gaan er een meerjarig project van maken, dus hebben we een financieringscampagne opgezet voor het project. We vragen om 250.000 dollar voor:

1) Hardwarekosten voor een nieuwe server, die ten minste betrekking moet hebben op de server en het serverbord (niet noodzakelijkerwijs een aangepaste server). We zijn in een proces van het kiezen van een hardware leverancier, maar het moet kosteneffectief zijn en niet kost ons veel geld om een goedkope processor te krijgen van een grote naam bedrijf.

We nemen ook onze ervaring van eerdere producten en herzien ze als een startpunt om producten te produceren die zo dicht mogelijk bij de originelen mogelijk zijn. Dit helpt ons om te bepalen of een muts is een goede match met onze criteria en als het nog steeds voldoet aan onze normen. Onze normen zijn gebaseerd op het oorspronkelijke productieproces dat een bedrijf gebruikt. Dit betekent dat onze producten dezelfde kwaliteit hebben en van dezelfde kwaliteit zijn als het origineel, ongeacht het merk van de fabrikant, de detailhandelaar of de detailhandelaar. Wij zijn een familiebedrijf en geëxploiteerd bedrijf dat werd opgericht in 2006 en is een divisie van het bedrijf dat begon in 1996.I heb ook beoordeeld meer dan 1000 beanies en hebben ontvangen een enorme hoeveelheid feedback van klanten op deze producten van klanten die houden van het comfort, de look, of de pasvorm.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we al het perfecte testrecept voor de productie van een Beanie gemaakt. In de komende weken, zullen we onze eerste partij Beanies aankondigen over een paar weken. Stay tuned!

Hoe krijg ik een Beanie?

We zijn verheugd aan te kondigen dat deze kerst, zullen we het aanbieden van Beanies aan het publiek. De prijs is hetzelfde als vorig jaar: slechts 15 euro plus belasting. U uw eigen bestelling bij uw lokale winkel (of bestellen via onze website). We kunnen de beanies ook cadeau doen. Om u inzicht te geven in ons product, u hier snel ons huidige assortiment bekijken.

De Beanie is een lichtgewicht, waterbestendig, katoen-blend, lange-slijtage, lichtgewicht, high performance, eenmalig gebruik, zacht materiaal dat houdt je warm, droog en stijlvol. Elke Beanie wordt geleverd met een buitenbehuizing en twee binnenzakken. De ene kant heeft een klittenband sluiting voor uw keuze van hoed / hoodie en de andere heeft een rits zakje.