Aanbevelingen voor beanies?

Eva de Vos

Als je van de grootte, koop ze. Je ze ook in zwart, roze en wit krijgen. Ik denk dat op deze manier krijg je alle kleuren die je wilt. Als u wilt een bepaalde kleur te kopen, stel ik voor dat je eerst de kleur die is het meest vergelijkbaar met het te krijgen. Dan, als dat niet mogelijk is, dan krijg je degene die eruit ziet alsof het werd afgedrukt in een bepaalde kleur. Ik zou aanraden dat je begint vanaf de kleinste grootte, zodat je een mooi beeld dat is dezelfde grootte als de muts zelf te krijgen.

Ik probeer ook een selectie van patronen en kleuren te maken, vooral voor kinderen. Dit zal geweldig zijn, als je het vergelijkt met Winterjas Dames Hudson Bay. Ik heb veel patronen gemaakt voor kinderen. En dit is heel indrukwekkend, in vergelijking met Off White Muts De volgende zijn een paar voorbeelden van een aantal van de patronen die ik heb gemaakt: 1. Het patroon voor de hoed is hier. 2. Een patroon voor een wanten is hier. 3. De hoed voor baby meisje is hier. Al deze zijn in het patroon sectie van mijn blog. Wat is belangrijk bij het kopen van beanies? U het patroon hier gebruiken, maar u het patroon ook gebruiken voor wanten en de beanies. 4. Ik heb ook een tutorial hier. Als je vragen hebt, stel ze dan in de comments sectie. Ik zal proberen hier te antwoorden zodra ik tijd heb om. U mij ook e-mailen op: [email protected] 5. Het patroon is hier en op Ravelry te vinden. 6. Het garen is Lace Knit - Ik maakte het met 100% Lace Knit. U zult merken dat deze versie niet zo vol is als de Lace Knit versie (het is niet zo zacht). En het onderscheidt het sterk van andere artikelen zoals muts. Als u liever deze versie met een beetje minder stretch hebben, adviseer ik u om 100% Lace Knit te kopen als het zal een vergelijkbare grootte te geven. 7. Gebruik voor de kantversie hetzelfde patroon als de reguliere versie. 8. Dit patroon is beschikbaar in verschillende versies, een van hen is de tutorial. Om de tutorial te downloaden klik hier 9. Dit is een speciale editie. Er zijn verschillende versies van dit patroon. Hier vindt u de verschillende versies. 10. Je moet kennis van het Nederlands hebben en hebben een basiskennis van fundamentele haak vaardigheden. 11. Je moet Nederlands begrijpen en een aantal eenvoudige zinnen kunnen lezen en begrijpen (zoals "Kijk de zoon", "Klarer en zoon" en "Biblioteken in de zoon").